5e78b0917f33f434794a1c02
malcolmb-s
Malcolm B är tillbaka på nystartad label med låten/videon “Uncle Tom (Uppvärmningen)”


“Shoutout till labels och fakefolk som alltid försöker sätta käppar i hjulen för benim, De Ba Love!! // M.B.”

 

 

Det har uppenbarligen inte varit en smärtfri period hos tidigare skivbolaget Sony för Malcolm B. Nu har han fått nog och släpper genom nystartade skivbolaget “Guldish Records” nya låten och streetvideon “Uncle Tom (Uppvärmningen)”. Låten är producerad av Baron P och är en rejäl känga till majorbolag och A&R’s. Film och regi står Viktor Blomdahl för och mixning är gjord av MixByMarius.

 

Malcolm kommenterar själv låten:

 

“En första av många fler till alla Heads därute!
Zanglife e the Mandem Och Guldish är the Label!
Kärleken till Hiphop är Odödlig!
Jag kommer Aldrig mer vara en Uncle Tom, alltså jag kommer aldrig vara slav till pengahungriga labels som vill styra o ställa med en.
Ta mig inte fel det funkar för vissa att vara en plastprodukt men inte för mig, så med all kärlek säger jag Fuck Dom!!
All kärlek till alla som rullat med mig sen dag 1, jag lovar att aldrig mera vara tyst!!”

 

 

Det är några år sedan Malcolm gjorde braksuccé. Men efter det blev det inte riktigt som man tänkt. Han släppte ett debutalbum som föll under allas radar och det var ganska uppenbart att han inte trivdes med att vara en produkt. Trots att han släppt musik kontinuerligt sedan dess, har han aldrig varit riktigt aktuell trots sin uppenbara talang. När han gästade East FM tidigare i år var det uppenbart att han aldrig föll av när det kommer till bars. Det känns kul att se Malcolm i en situation där han kan le och göra det han älskar igen. Att han kan rappa vet vi, nu ska vi bara se om han kan göra bra låtar också. För det har han ännu inte bevisat.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL