Efter att ha lämnat hiphopen för pop-punk de senaste åren återvände Machine Gun Kelly nyligen med en bakgårds-cypher tillsammans med Cordae på hans officiella Youtube-kanal. Under söndagen följde han upp det med ytterligare en freestyle, den här gången över Eminems och Jay-Z:s ”Renegade”-beat. På nya ”Renegade Freestyle” kallar Cleveland-artisten och rapparen sig själv för en ”great white” och dissar Jack Harlow i raderna:

“I see why they call you Jackman, you jacked man’s whole swag, give Drake his flow back, man”.

Machine Gun Kelly refererar till Jack Harlows tredje studioalbum ”Jackman”, som släpptes 28 april i år. På skivans andra låt ”They Don’t Love It” jämför Harlow sig med Eminem och säger att han strävar efter att bli en av de mesta dominanta rapparna någonsin:

”Ya boy’s strivin’ to be the most dominant ever. The hardest white boy since the one who rapped about vomit and sweaters.”

På sociala medier har fans spekulerat friskt i om det är just de raderna som fick MGK att skicka med den till synes oprovocerade dissen i sin freestyle. Machine Gun Kelly hade själv en uppmärksammad beef med Eminem 2018 som resulterade i låtarna ”Rap Devil” och Kill Shot”.

Se och lyssna på ”Renegade Freestyle” nedan!

Foto: Machine Gun Kelly / YouTube