För att fira femårsjubileumet av Mac Millers sista album i livet, “Swimming”, har rapparens dödsbo nu teamat upp med NPR för att presentera två nya vinyler: en specialutgåva av “Swimming” samt hans ikoniska “Tiny Desk Concert” från 2018.

“Tiny Desk Concert”-vinylen innehåller liveupptagningarna från Millers medverkan, där han framförde låtarna “Small Worlds”, “What’s The Use?” (med Thundercat på bas) och “2009”. Vinylen kommer i genomskinligt blått med en handskriven hälsning från Mac med silverpenna.

Vad gäller “Swimming”-utgåvan så kommer den i ett set med två vinyler beklädda med ett klarsynt fodral för att framhäva designen som är himmelsk med sockervaddsrosa färger. Setet kommer också med åtta 12 x 12 tums textkort och poster i silver.

Tidigare i veckan kom nyheten att Vans hyllar Mac Miller med en specialdesignad “Authentic”-modell medan rapparens dödsbo också arrangerat en visuell ljudföreställning av “Swimming” i samband med jubileumet. Det utsålda evenemanget gick av stapeln i Los Angeles igår kväll, men en extrainsatt föreställning på grund av det stora intresset.

Båda vinylerna nämnda ovan finns nu till försäljning via Mac Millers hemsida tillsammans med en drös annan “Swimming”-merch. “Tiny Desk”-vinylen kostar 28 dollar medan jubileumsutgåvan av “Swimming” går för 80 dollar.

Återupplev Mac Millers “Swimming” och “Tiny Desk Concert” nedan!

Foto: Instagram/@92tilinfinity