Det utlovade andra spåret av sångerskan är här.

Det andra bidraget från Rihanna till storfilmen “Black Panther: Wakanda Forever”, som hade svensk biopremiär igår onsdag, är äntligen här. “Born Again” beskrivs som en orädd låt om att överkomma hinder och har skrivits av The-Dream, som bland annat låg bakom sångerskans genombrott “Umbrella”.

Redan innan Rihannas comeback ryktades det om att sångerskan skulle ha två låtar med på filmens soundtrack, men många blev besvikna när endast “Lift Me Up” fanns med bland låtarna när soundtracket släpptes förra veckan. Det är möjligt att man helt enkelt ville dra ut på hajpen kring både filmen och sångerskans återkomst till musiken, eller helt enkelt för att den spelas under filmens eftertext.

Filmens soundtrack har som bekant producerats mestadels av Ludwig Göransson, som även låg bakom just “Lift Me Up” tillsammans med regissören Ryan Coogler och artisten Tems.

För bara några dagar sedan avslöjade Rihanna att hon inte nödvändigtvis släpper ett album i samband med hennes Super Bowl-framträdande i februari nästa år, men att ett “special project” är på gång.

Lyssna på “Born Again”, som nu återfinns på det initiala soundtracket, nedan!

Foto: Pressbild