62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
LUCIIA släpper debut-EP:n “365”


 

 

Sångerskan LUCIIA, uppväxt på Möllevången i Malmö och med rötter från Kuba, har en lång artistkarriär bakom sig. Hon har bland annat medverkat i Melodifestivalen och Idol, samt agerat bakgrundssångerska åt Stor på turnén med albumet “Under broarna” (2017). Men det var inte förrän i fjol hon tog steget mot en egen, autentisk artistkarriär.

 

Då fick vi låtarna “CLEAN” och “BRB”, som både återfinns på debut-EP:n “365” som släpps idag. Titelspåret föddes under ett camp i Stockholms skärgård för exakt 365 dagar sedan i samarbete med producenten Mark Phase och låtskrivaren Naomi Vaughn (som själv släppte singel nyligen).

 

– Naomi och Mark besitter båda stark integritet och förståelse för min personlighet på ett sätt som gjorde mig bekväm att öppna upp nya lager av mig själv som jag behövde utforska för att kunna uttrycka mina känslor som de var där och då, säger LUCIIA i ett pressutskick.

 

Resultatet går att lyssna på nedan. Utöver singlarna får vi de nya spåren “365”, “WHAT YOU DO TO ME” (producerad av J Hus och Ella Mai-kollaboratören Jay Keyz samt Joe Garrett som även producerat “Pillowtalk” åt Zayn) samt “REST IN PIECES” (producerad av Karl Flyckt & S.T.YA).

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL