5f2d30fa05d9010e180815f2
Lokal utlovar debutalbumet “Den Gröna Milen” till 2017 – släpper idag nya singeln “Låt Den Rätte Komma In”


 

 

Rågsved-rapparen Karl “Lokal” Levander är tillbaka med nya singeln “Låt Den Rätte Komma In”, med produktion av brodern Oscar Levander. I samband med releasen av nya singeln, som blir den sista via Team Galagowear, avslöjar Lokal även att debutalbumet “Den Gröna Milen” kommer släppas nästa år. Han skriver i sociala medier:

 
“…det jag vill göra är att ändra allt. Visa att vi har den starkaste produkten. ÄNDRA GAMET. Första singeln kommer i Januari/Februari.”
 

 

I samma inlägg berör Lokal även den kreativitet som flödar från området han är uppväxt i:

 


“Jag skrev låten för ungefär 1 år sedan och det som pågått under den tiden fram tills nu kan nästan förklaras som en slags övergångsperiod. Nya talanger dyker upp hela tiden. Svenska HipHop scenen har växt till något den aldrig varit förut. Alla skriker, men bland alla dessa röster har en röst Skillt sig från de andra och fått folk att LYSSNA.
Den rösten är Rågved. VI har skapat detta. VI. Ingen annan. Enade eller Oenade har vi ALLAS ögon på oss. Vi har blivit ett namn på folks tungor och folk VET att vi kommer ändra allt. Just nu håller vi på att lyckas med något som vi aldrig ens varit nära med förr. Just nu har vi så otroligt mycket talang, hunger och driv att det enda som kan stoppa oss är oss själva. Vi har ett ansvar på oss att göra rätt där dom som kom innan oss gjorde fel. Att våga vara orginella och göra OSS. För INGEN låter som oss och folk vet detta.

 


Vi kommer att bli prövade. Nytänkare och Nyskapare kommer alltid att bli prövade. Vi kommer att ställas inför folk som vill kontrollera oss, utnyttja oss och vi kommer bli prövade av oss själva. Men vi måste stanna upp och vara stolta också. Jag är fett stolt över vad vi har blivit. Låt oss hålla detta och överprestera. Låt oss krossa de barriärer som satts upp som säger att vi inte kan göra dethär eller dethär. Vi kan göra ALLT.”

 

 

 

Får vi måhända se ett Allyawan-samarbete på debutalbumet!? Lyssna på singeln “Låt Den Rätte Komma In” nedan.

Lokal feat Allywan ute snart… #dengrönamilen #mintrakt @realoscarkung på beatet genius…

Ett filmklipp publicerat av Lokal (@reallokal)

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL