Maryland-rapparen Logic är i slutet av februari aktuell med sitt åttonde studioalbum, vilket även blir hans debut som oberoende artist. Ett par veckor innan releasen bjuder Logic nu på nya singeln “Paradise II” med Norah Jones, som går att lyssna på nedan!

Efter tio år på Def Jam Recordings samarbetar han nu med skivbolaget BMG för nya albumet – en skiva som i flera stycken beskrivs som en pånyttfödelse. Albumet beskrivs representera hans resa hittills och firar samtidigt en ny början. Titeln i sig är en blinkning till staden i Maryland där han tillbringade ett år och sov på en soffa i sin vän Big Lenbos källare och vaknade varje morgon för att skriva och spela in rap. Kontentan av skivan att Logic väver ihop en självbiografisk berättelse på “College Park”, där han berättar om en dag i sitt liv 2011, som kulminerar med hans första liveframträdande någonsin i Washington D.C. 

“Från att sova på soffor till att vara huvudattraktion på arenor är detta album inte bara en tillbakablick på hans bana, utan också en kommentar till vad som kommer med framgång.”

På skivan hörs gästartister som Norah Jones, Seth Macfarlane, Joey Badass, RZA, Statik Selektah, Redman, Fat Trel och Bun B.

Nya albumet “College Park” släpps 24 februari 2023.

Foto: Ryan Jay / Press

65ba07add7a32f7b0a037f23