Det har gått hyfsat bra för Logic sedan han tillkännagjorde sin pensionering. Sedan återkomsten har Maryland-rapparen lyckats leverera två projekt, “YS Collection Vol. 1” och “Bobby Tarantino III”, medan mer musik är på väg. I början av året har Logic varit tydlig med att ett album titulerat “Vinyl Days” är på gång och nu får vi den slutgiltiga bekräftelsen.

Häromdagen gick rapparen ut via sociala medier för att tillkännage releasedatumet och omslaget för skivan, där vi ser hans son i mitten av den karismatiska kreatörens musikrum.

“Vinyl Days 6/17. Pre-Save & Pre-Add The Album Now. Link in bio”, skriver Logic i caption.

Det var i början av året som Logic först hintade om albumet, då han postade ett klipp där han rappar med en mikrofon som tidigare ska ha tillhört Jay-Z och som han fått av producenten No. I.D. Utöver albumet åker han i sommar ut på gemensam turné med Wiz Khalifa och förhoppningsvis kommer “Vinyl Verse Tour” även till Europa och Sverige.

Om inte annat, håll utkik för “Vinyl Days” som alltså släpps om en månad. Inför släppet har Logic bjudit på dubbelsingeln “Tetris / Decades” samt Russ-gästade “Therapy Music”. Lyssna nedan!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Logic (@logic)

Foto: Instagram/@logic