Linus Hasselberg släpper ny singel och video


 

 

Linus Hasselberg är just nu aktuell med nya singeln “Så länge d sexigt” där han gästas av Jens Hult och Maia Hirasawa. Singeln är den tredje från kommande debutalbumet “Granada, Granada” som kommer den 12:e oktober. Under hösten gör Linus endast ett fåtal handplockade liveframträdanden, där fokus istället ligger på en unik helkväll på Södra Teatern den 8:e november där Linus Hasselberg med gäster låter publiken följa med på hela den retrospektiva resan till och genom “Granada, Granada”.

 

Musikvideon är precis som de två tidigare (“Tinderveckorna” och “Den Lila Grusvägen Vid Río Genil”) filmad av Olof Grind.

 

Om singeln berättar Linus: ”’Så länge d sexigt’ är en låt om alla de gånger man tagit beslut som generat status eller pengar istället för det man kanske egentligen ville göra. Den handlar väl om nåt kollektivt grupptryck som finns i skolan, på alla arbetsplatser och framförallt i musikbranschen. Jag behöver påminna mig själv varje dag om att gå min egen väg istället för någon annans, vilket i Stockholm eller kanske vilken storstad som helst är sjukt svårt med tanke på hur stor plats sociala medier fått i vårt liv.”

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL