Linda Pira aktuell med debutalbum – lyssna på “Plastico” med Dani M


 

 

Linda Pira och Dani M har gjort musik tillsammans i flera år, bland annat låtar som ”Shu katt och ”Mera tid”. Denna gång är det dock inte kärlek som är ämnet. I ”Plastico” som släpps idag får vi höra lekfulla melodier blandade med hård och rå text om frustrationen av att växa upp omgiven av människor som inte trodde på att de skulle lyckas.

 

Linda Pira är i höst äntligen aktuell med sitt debutalbum som släpps i november. Första albumsingeln “Gang Gang” släpptes i slutet av september och idag följer hon alltså upp med andra låten ”Plastico” som släpps på egna bolaget Reina Music via Sony Music Entertainment.

 

 

Precis som Jireel släpper Linda Pira och Dani M en motiverande anthem, även om “Plastico” är mer av det reflekterande slaget. Här flyter de båda som vatten över den behagliga Ace-produktionen och det är helt klart deras bästa samarbete hittills. Sättet de delar melodier, hur röstläget går ner efter varje rad… allt sitter snyggt. Räkna med att det här blir en låt som roteras rejält framöver.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

Foto: Rasmus Lindahl
Omslag: Dainja

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL