5e81bb9b7f80ce30463cf002
Lil Uzi Vert meddelar att han lägger ner musiken


“I wanna be normal… I wanna wake up in 2013.”

 

 

Att Lil Uzi Verts karriär har varit synonymt med förseningar är ingen nyhet för de flesta fans. Så var fallet när “Luv Is Rage 2” till slut släpptes, och så är också fallet med skivan “Eternal Atake” som skulle släppts i fjol. Men nu är det allvarligare än så, då rapparen i fredags meddelade att han raderat all sin musik och kommer lägga ner karriären.

 

“I wanna take the time to say thank you to each and every one of my supporters but I’m done with music I deleted everything, I wanna be normal … I wanna wake up in 2013.”, skrev han på Instagram Stories.

 

 

 

 

I samband med meddelandet har många fans blivit upprörda och även vissa artistkollegor. XO-artisten NAV gick snabbt ut och sa att han också slutar om Uzi gör det.

 

“If @liluzivert quit im out too.”

 

 

 

 

Det är knappast sannolikt att Lil Uzi Vert är den enda som har tillgång till musiken på “Eternal Atake”, men meddelandet är så klart upprörande för många. Det återstår att se om “XO TOUR LlIF3”-rapparen håller fast vid sitt beslut eller om det var skrivet i affekt. Tills vi vet mer, lyssna på “Luv Is Rage 2” nedan.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL