Samtidigt som rapparens dödsbo stäms av artist.

Juice WRLDs dödsbo firar nu nyversionen av debutalbumet “Goodbye & Good Riddance” (2018) med en helt ny version av super-hiten “Lucid Dreams”. På den nya versionen, som också fått en animerad musikvideo, hoppar Lil Uzi Vert in och assisterar.

I videon, regisserad av Mooch, ser vi Juice bli fångad av kvinnliga demoner som ha till slut lyckas bli. Han räddas sedan av Uzi som med sin numera ökända diamant i pannan, värd drygt 200 miljoner kronor, förgör demonerna och skyddar dem när de flyr.

Debutalbumet släpptes den 23 maj 2018 och sålde senare platina mycket tack vare just “Lucid Dreams”. För att fira nyutgåvan släpper Interscope nu en version med två nya låtar: “734” och remixen av “Lucid Dreams”.

Samtidigt hanterar hans dödsbo nu en stämingsansökan från rapparen Ghost Loft, som menar att producenten Mitch Mula samplat hans verk på låten “Scared of Love”. Han stämmer nu dödsboet och Mula, Universal Music Group och Interscope, i hopp om att få ersättning, låtcred och ett förbud mot att Juice WRLDs dödsbo får tjäna pengar på låten.

Foto: Anastasia Baranovskaia