5ddd479890586538a7456db3
Jireel-Lamix-Main-Squeeze-S
Lamix och Jireel samarbetar på nya singeln “Main Squeeze”


Se musikvideon här!

 

 

Efter att ha bjudit på singlarna “Legat lågt” och “Mosiak” i slutet av förra året är det nu dags för Lamix att släppa ny musik. Och vad passar bättre än att starta året med kollegan Jireel? Efter att ha tagit hem priset för Årets hiphop på Grammisgalan igår kväll, gästar han nämligen ”Main Squeeze”, som släpps idag. I samband med låten släpps också en musikvideon som är inspelad på Kanarieöarna, gjord av Daniel Tobar för NBLMEDIA.

 

I veckan blev det dessutom klart att Lamix kommer spela på Lollapalooza i Stockholm den 28:e juni. Artisten har tidigare uttalat sig om släppet.

 

”Det är alltid speciellt att släppa låtar med Jireel. Jag minns när vi snackade om hur allt skulle vara när vi nådde våra drömmar och nu får vi leva drömmen tillsammans.”

 

Låten ”Main Squezee” släpps idag, fredag, och är skriven av Lamix, Jireel och Pato Phoo samt producerad av Pablo Paz.

 

 

Lamix och Jireel är en så naturlig duo att ju mer man tänker på det, ju mer vill man höra dom tillsammans. På ”Main Squeeze” visar de upp en gnistrande kemi när de tillsammans flyter över Pablo Paz härliga produktion och fyller i varandras rader. Även om de inte är någon av deras mest originella verk, visar framförallt Lamix upp de otroliga kliv han tagit som låtskrivare det senaste året. Låt streamsen rulla in.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL