labyrint-pang-pang-S
Labyrint lämnar Universal för Redline Recordings – släpper idag nya singeln/videon “Pang Pang”


 

 

Labyrint är imorgon fredag tillbaka med nya singeln “Pang Pang”, vilket även markerar att gruppen avslutar sitt samarbete med skivbolaget Universal och framöver släpper musik via Redline Recordings. Den Masse Salazar-producerade är första låten från kommande skiva som släpps till vintern.

 

“Pang Pang” handlar om alla skjutningar i Sveriges förorter som har blivit vardag samtidigt som politiker inte har lösningar på problemet, enligt ett pressmeddelande. Vidare vill Labyrint med låten nå ut till ungdomarna i orten med ett positivt budskap om att man ska tänka på sina nära och kära och inte låta jakten på pengar och status göra dom till mördare eller offer.

 

 

 

 

Läs några textcitat från låten nedan:

 

 

”Nu för tiden är det parra som styr man vill ha mer, mer, mer man vill ha mera Pang Pang”

 

”Dom vill leva sitt liv på brottets bana galna / det finns ett pris som familjerna får betala / tragedi när liv går bort på gatan / vi har glömt bort hur man pratar”

 

”Vi kan lära våra barn du måste sluta stå och se på/du har en skyldighet att lära youths i vår ort att skilja rätt från fel / annars blir det bara mer Pang Pang”

 

”Du kan bli jappt av barn i puberteten / i vårt distrikt bli klippt som hungerspelen”

 

 

 

Labyrint-singeln finns tillgänglig med musikvideo finns tillgänglig fredag 28:e juli. Omslaget är i vanlig ordning skapat av Jose David Hildebrand och är en hyllning till den franska filmen “Medans vi faller”.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL