61e03a9241f02418c35e38e2
Labyrint återförenas på kommande EP-projekt av AKI


Se titel och releasedatum här!

 

 

I augusti 2019 stod det klart att en av Sveriges mest älskade hiphopgrupper Labyrint splittrades. Eller åtminstone slutade släppa musik, då det uppenbarligen tog mer än det gav just då.

 

“I stället för att det här ska vara som ett jobb där vi till slut hatar varandra så är det bättre med en paus. Då kanske vi kan lära oss att uppskatta musiken och varandra mer”, sa AKI till Uppsalatidningen då.

 

Nu verkar man dock ha fått sin välbehövliga paus. På sociala medier skriver Dajanko, Jacco och AKI att man återförenas på en låt från den senares kommande EP-samling “Gänget o jag”. Det är dock inte bekräftat att Sai producerar låten. En EP med samma titel har varit på tal tidigare och enligt artisterna själva blir det ett projekt i tre delar, varav den första släpps 30 juli. Av titeln att döma kan vi även förvänta oss flera intressanta gästartister.

 

Labyrints sista album “Garalaowit” släpptes 2014. Under tiden har dock AKI hunnit släppa en mängd solomusik, däribland senaste albumet “Tack” som kom i fjol.

 

Håll utkik för mer information!

 

 

 

 

 

 

Foto: Art by Esse

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL