62429f791c0bfc1aba6ef852
Kolla in trailer för Sebastian Staksets kommande singel/musikvideo “Förlåt”


 

 

I början av året lät Sebastian Stakset, medlem och frontfigur i gruppen Kartellen, meddela att han hoppar av gruppen och den karriär han under många år byggt. Rapparen hänvisade bland annat till sin frälsning inom kristendomen som fortsatt ska vara hans ledstjärna i livet. Under oktober och november har Sebastian Stakset även hållit föreläsningar kring sin frälsning. Många hiphopfans och har således undrat om vi kommer höra mer musik från Sebbe och vilken inriktning kommer han isåfall tar? På fredag får vi svaret då Sebastian Stakset släpper sin första singel “Förlåt” med tillhörande musikvideo. Han skriver i sociala medier:

 

“Fredag den 18/11 är en ny milstolpe i mitt liv. Jag kommer att släppa en låt som kommer från djupet av mitt hjärta. Om du vill följa med på min nya resa skulle det betyda väldigt mycket för mig.”

 

 

Se trailer nedan och läs Sebbes inlägg via Instagram om bakgrunden till låten:

 

“Förlåtelse är det starkaste som finns. Min första singel Förlåt kommer direkt från hjärtat. Ett innerligt förlåt till Gud, min familj och alla runt omkring mig. Till alla som jag sårat. Ett förlåt till alla ni unga som jag har vilselett in på mörka vägar utav hat, till era föräldrar, Socialtjänsten, till polisen, brandmännen, skolorna och ambulanspersonalen. Till min mamma, pappa och min bror. Till min fru och mina barn. Till alla människor i samhället som har berörts negativt av allt jag gjort och sagt.
Jag trodde jag visste allt. Men jag visste ingenting. Idag förstår jag att man bara kan bekämpa mörker med ljus och övervinna hat med kärlek. Förlåt.”

 

 

 

Förlåt ❤️? Fredag 18/11

Ett filmklipp publicerat av Disciple of Jesus Christ (@sebastianstakset85)

 Publicerat:
RedaktionenNULL