kid-jallow-henne-remix-S
Kid Jallow släpper remix på ”Henne & Henny” – gästas av Medina, Nimo, Fille Danza, Gee Dixon, Da Costa & DJ Black Moose


 

 

State Crown-rapparen Kid Jallow debuterade med debutsingeln ”Henne & Henny” tillsammans med State Crown-kollegan Alex Rios tidigare i höst. Debutsingeln fann sig tidigt hemma på svenska klubbar, och fick rotation på bland annat Östergötlands radiostation East FM.

 

Nu släpps remixen tillsammans med Medina, Nimo, Fille Danza, Gee Dixon, Da Costa, DJ Black Moose och Alex Rios. DJ Black Moose (Kingsizegalan 2013 & 2014) har även lämnat sin signatur på remixen. Kid Jallow säger i ett pressmeddelande:

 

”Det känns helt otroligt att bland landets bästa rappare hoppar på remixen av mitt absolut första släpp. De som är med och lägger helt otroliga verser, är artister som har inspirerat mig väldigt länge, personer jag sett upp till, och det är minst sagt en ära att få se deras namn tillsammans med mitt. Det jobbet som Alibrorsh från Medina gjorde på beatet, och hela arrangemanget är fantastiskt, och cutsen som DJ Black Moose gjorde på låten är även de otroliga. Det känns skönt att äntligen få släppa denna”

 

 

 

 

Kolla in när Kid Jallow besökte East FM:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL