För sex år sedan släppte Keya debutalbum följt av albumet “#DÖDVINKEL” från 2018. Senast 2019 släppte han singeln “Sentimental” och nu är han tillbaka med ny musik via egna nystartade etiketten GGM (Go Getter Music). Keya har även under 2020 och 2021 anordnat Husby Basketball Camp för barn och ungdomar, tillsammans med basketspelaren Binta Drammeh. Projektet är ett kostnadsfritt basketläger för killar och tjejer i åldrarna 9-19 år med syftet att verka för jämlikhet, integration, hälsa och inkludering.

I dag släpps nya singeln “No Offence”, producerad av Daniel Cvetkovic även känd som artisten och låtskrivaren Lilleman. I ett pressutskick beskriver Keya den nya låten och ambitionen med sin nyinspelade musik.

– “No offence”är mitt sätt att säga att jag är här, samtidigt som jag skildrar vad jag anser blivit en slags ny kultur inom kulturen. Min resa, även om den började för länge sedan har tagit en ny vända och jag hoppas att folk med liknande tänk och syn på saker kan känna igen sig och tillsammans bana vägen för en ny kultur med värderingar som innehåller långsiktighet, hållbarhet och autenticitet. För i slutet utav dagen handlar det inte om vem som kommer först, utan vem som orkar längst.

Foto: Art By Esse / Press