60c1cc2fdefe2806fe4407e2
60bf238fa8ea9f34200449e2
Kanye West avslöjar samarbete med DaBaby – lyssna på klipp här!


Kritiserar även “Saturday Night Live” efter ny sketch.

 

 

Kanye West håller en hög växel just nu. Förutom att hålla i en måttligt framgångsrik presidentkampanj delade han under söndagen med sig av en sms-konversation med rapstjärnan DaBaby – som tycks avslöja ett kommande samarbete. I en screenshot kan man se Kanye skriva “Thank you for everything bro.”, varpå DaBaby svarade “Nah Thank you!” och “Been inspired. Still inspired!”, innan han lade till “Since graduation”.

 

“We fine go crazeeee bro”, skrev Kanye därefter medan DaBaby svarade “Have that back to ya TONIGHT!”.

 

 

I fredags släppte Kanye West den officiella versionen av hans nya låt “Nah Nah Nah”, som enligt kreatören själv är temamusik till hans presidentkampanj. Det är hans första låtsläpp sedan “Wash Us In The Blood” med Travis Scott i juni.

 

Men det är inte allt. Under söndagen hittade Kanye West också tid att formulera sitt missnöje mot “Saturday Night Live”, som är väldokumenterad sedan en lång tid tillbaka. Denna gång kritiserade han det populära programmet för att använda Issa Rae, Kenan Thompson och Ego Nwodim att “hålla tillbaka svarta människor”.

 

 

I en sketch från denna veckas avsnitt var Rae, Thompson och Nwodim värdar för en påhittad talk show titulerad “Your Voice Chicago”, där de gick igenom de olika presidentkandidaterna. När Wests namn kom på tal utbrast Rae: “Kanye? F him!”.

 

Gliringen kom efter att Kanye postat fejkade röstresultat i Kentucky, där han påstod att han ledde omröstningen i delstaten.

 

 

Han avslöjade också att han konsulterat med Dave Chappelle, som han i en annan tweet refererar till som “en modern Sokrates”.

 

 

Lyssna på ett nyss delat klipp från Kanyes kommande samarbete med DaBaby, som verkar vara en vers till den nya låten “Nah Nah Nah” nedan.

 

 

 

 

 

 

Foto: Rodrigo Ferrari/Wikimedia Commons

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL