5f86cde6439fe73b7352d202
Jireel och Miram Bryant i nytt samarbete – lyssna på “Ditt fel” 

 

Idag släpper Miriam Bryant låten “DITT FEL” som är en Spotify Studio It’s Hits-inspelning tillsammans med Jireel. Låten markerar artisternas andra samarbete, efter att Bryant medverkat på Jireels låt “Den sommaren” från senaste albumet “Sex känslor”.

 

“DITT FEL” kom till för två år sedan och är den första singeln från Miriam Bryants kommande album. På söndag framför de låten tillsammans i TV4-programemt “Hellenius Hörna”.

 

”Jag älskar den här låten, den skrevs för snart två år sedan och nu har den fått sällskap av Jireel och äran att bli en del av Studio It’s Hits-familjen. Det känns väldigt roligt att den får ett eget space på det här sättet”, säger Miriam Bryant i ett pressutskick.

 

“Det här blir andra gången jag jobbar med Miriam och det känns som att vi hittat våran grej. I ’Den Sommaren’ bjöd jag in Miriam i min värld och nu fick jag komma in i Miriams värld. Jag har aldrig riktigt släppt en låt som låter såhär, ser fram emot att höra vad folk tycker”, säger Jireel om samarbetet.

 

Tidigare i veckan tog Miriam Bryant emot Ulla Billquist-stipendiet som delas ut varje år ut till en kvinnlig artist som genom sitt artisteri berikar den svenska musikscenen, tidigare har bland annat First Aid Kit och Seinabo Sey mottagit det ärofyllda stipendiet.

 

 

 

 

Foto: Pressbild/Annika Berglund

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL