Jireel färdigställer nytt album: “…känns perfekt och tidlöst”


Släpper första singeln på fredag. Se omslag här!

 

 

Det verkar allt mer som att Jireel kommer att hålla sig till traditionen att släppa ett nytt projekt på hans födelsedag. De senaste åren har vi fått debutalbumet “18” på rapparens 18-årsdag, samt EP:n “Nitton” i fjol. Nu delar han med sig av nyheten att nästa album är klart och att första singeln släpps på fredag.

 

“Nytt album klart! Har spenderat mycket tid i studion med tunga artister och producenter för att skapa något som känns perfekt och tidlöst”, skriver han i ett inlägg tillsammans med omslaget för nästa singel som gästas av Estraden (se ovan).

 

På låten går han också tillbaka till att jobba med producenten Jeff Roman, efter att ha släppt några låtar med andra producenter den senaste tiden. “För evigt” med Estraden släpps på fredag och om traditionen håller i sig kommer albumet den 29:e mars, då Jireel Lavia Pereira fyller 20 år.

 

Rapparen är just nu ute på vårturné och har den senaste tiden även hunnit samarbetat med Stress, Lamix och Adel. Se städer och datum här och lyssna på låtarna nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL