Jireel avslöjar nytt album – se titel och omslag här! 

 

Det var på tiden! Nu står det klart att Jireel släpper sitt nya album “Sex känslor” den 5:e juni, det vill säga nästa fredag. Igår kväll delade han med sig av omslaget och releasedatumet.

 

 

 

 

De senaste åren har rapparen och sångaren släppt ett projekt i samband med hans födelsedag den 29:e mars, men inte denna gång alltså. Det får heller inte titeln “20”, efter debutalbumet “18” och EP:n “Nitton”. I en kommande intervju med Kingsize berättar Jireel:

 

“Jag hade ett annat album som jag skulle släppa som jag skulle kalla för “20”. Det var mer deep, det var i samma veva som jag gjorde ‘Dröm’. Det var flera mörka låtar. Men jag hade nyss släppt ‘Nitton’ och ville utmana mig själv, så vi skrotade hela albumet. Det skulle kommit i januari, men tre veckor innan bestämde jag mig för att jag ville göra något annat. Jag kände inte att det lyfte mig på något sätt.”

 

“De senaste två åren har jag gått igenom jättemycket när det kommer till relationer och kärlek, så jag ville skriva om det. Jag behövde skriva om det. Så det blev massa låtar om det”, berättar Jireel om det nya albumet.

 

Nyligen släppte Jireel den fjärde singeln “Chérie”, som kom med en mäktig musikvideo. Se och lyssna nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL