5ebe5f2072aaf323604db793
jeton-sagtilldom-s
Jeton bjuder på nya singeln/videon “Säg till dom”


 

 

Jeton har tidigare varit aktuell med låtarna “Komedi” och senast “Alarm”, där båda har varit kritiska till systemet. Nu släpper han ny singel med tillhörande video av O’ray, titulerad “Säg till dom”. Låten är tredje singeln från kommande EP:N “Kampanj” som släpps via Underklassmusik. Jeton låter hälsa:

 

Jag skrev denna som en uppmaning till förändring. En förändring i både mental inställning och handlingskraft. Många där ute som upplever att Sverige och Europa är på väg mot en punkt där det snart inte finns någon väg tillbaka. Skadan har redan blivit gjord. The Point of no return om ni förstår vad jag menar. Det är krig, terror, gatuvåld, fattigdom, droger, maktmissbruk you name it. Sen på andra sidan har du marknadens filosofer som manipulerar och orkestrerar för att få sin avkastning i investeringar på andras lidande. Men jag tror inte att det är försent än och har hopp om framtiden där vi enade kan hjälpa dom i nöd och framför allt förebygga nya katastrofer som uppstår pga av människors egoistiska gärningar.
Jag hoppas “Säg till dom” kan hjälpa dom som behöver stöd i sin vardag att kämpa och bli starka nog för att göra de valen som krävs för att få oss på rätt kurs igen. För nu har vi seglat bort någonstans i horisonten, våran kompass är sönder och det börjar blåsa upp till storm. Säg till dom.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL