Jacob släpper låten “Svävar” med Airik


 

 

Under fjolåret debuterade artisten Jacob med dubbelsingeln “300 / Solen ligger på”. Nu är det dags för uppföljaren då han idag släpper låten “Svävar” med gästande Airik. Låten är producerad av Pre-Game som tidigare jobbat med bl.a. Loxell och Griljo.

 

”Svävar är uppföljningen till min debut ”300 / Solen ligger på”. Debuten var en ren, ärlig och naken reflektion av hur jag mådde under hösten 2017 och nu kommer uppföljningen.. Svävar, precis som debuten har låten ett nytt rent och avskalat sound och ett innehåll som handlar om allting annat än pengar, feta bilar och kvinnor.

 

Svävar handlar om vändningen efter depressionen jag gick igenom och det eviga sökandet efter dem rätta pusselbitarna. Jag och Airik är grymt hypade inför releasen och skulle vilja dela detta i form av en förhandslyssning. Vi tror verkligen på ”Svävar” just för att detta är något nytt och fräscht. Svävar är ute på samtliga plattformar den 15 februari.” – Jacob

 

Svävar släpps under det nystartade skivbolaget ”Höstlöv inspelningar” som representerar en positiv inställning till förnyelse.

 

 

 

 

Foto: William Klemetz

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL