iosef teamar upp med Gonza-Ra på ny singel


 

 

Tidigare i år debuterade artisten iosef med låten “NÅN ANNAN” efter att under flera år suttit i studion med artister som Ros, Yung Hannes, Isak Danielsson, Macky och Loxell under sitt riktiga namn Frans Walfridsson. Nu följer han upp med sin andra singel “SE PÅ OSS NU” – tillsammans med gästande Gonza-Ra.

 

“‘SE PÅ OSS NU’ handlar om en relation där man gör allt tillsammans och på så sätt lyckas – trots att ingen någonsin har trott på en. Man behöver ingen annan, man behöver bara det man har tillsammans, något som verkligen är äkta. Det är en kärlekslåt, men samtidigt handlar låten om att visa de som är negativa och försöker trycka ner en att de har fel”, säger iosef.

 

“SE PÅ OSS NU”, som iosef skrev i en session i Berlin i våras med producenten Jan Van der Toorn, gästas av Umeå-baserade rapparen och vännen Gonza-Ra.

 

“Ja! Gonza-Ra. Gud, jag minns inte ett specifikt tillfälle då vi sågs första gången. Jag hängde väldigt mycket hos Isak (Von Haartman) och Bbygusi i deras lägenhet, som vi kallade “ungdomsgården,” i Gamla stan förra sommaren. Varje gång Gonza var i Stockholm så brukade han crasha där. Just denna låt skickade jag till Gonza, som skrev en vers själv som vi sedan spelade in i min studio. Sedan dess har vi gjort lite allt möjligt, även giggat ihop.”

 

Lyssna på samarbetet nedan.

 

 

 

 

Foto: Adrian Pehrson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL