Pryder omslaget för senaste numret av Kingsize Magazine.

Om endast två veckor kommer Imenellas efterlängtade debutalbum “Gemini”, ett personligt album där hon vågar visa sig sårbar och som handlar mer om hennes själv än tidigare. Idag släpps singeln “Foxy” som gästas av artisten PABI, deras första samarbete ihop. Imenella beskriver låten som en nostalgisk throwback:

– “Foxy” tar mig tillbaka till att vara 16 år på ung-08 disco med mina tjejer. Jag kände mig som Foxy Brown i nån av hennes coola videos. Foxy är rätt på alla sätt! Jag och mina tjejer har dansat sönder till den hela julen, nu bjuder vi in Sverige till dansgolvet med oss, säger Imenella.

Foxy är producerad av Lukas Nathanson som även står bakom produktionen till hela albumet.

Om samarbetet med PABI säger Imenella:

– Pabi var den enda jag kunde höra på den här låten. Han har ett sjukt sound som får mig att vilja dansa. Vi ringde han och 40 min senare han går in och freestylar hela refrängen och jag fastnade direkt.

Apropå dans, se ett imponerade klipp skapat för låten nedan. Imenella är även aktuell på omslaget för senaste numret av Kingsize Magazine, där hon i en öppenhjärtig omslagsintervju berättar om de krigsdrabbade uppväxtåren, hennes resa inom dansen, samarbetet med Yasin och det kommande debutalbumet “Gemini” som släpps den 29 januari. LÄS INTERVJUN DIGITALT HÄR!

Foto: Paul Edwards