Imenella släpper nytt med Naod och bjuder in till livestream 

 

Idag släpper Imenella singeln “Call Me Up” som gästas av Naod. En låt som producerats av Amr Badr och handlar om ens partners fyllesamtal och skitsnack.

 

Dessutom bjuder man ikväll kl 18.00 in till en interaktiv Instagram Live-stream som går under samma namn som låten. Här får fans chansen att ringa in til mobilnummer 070-624 74 00 och få chansen att prata av sig om sina livsproblem, be om expertråd, få vägledning, ge en shout out eller kanske t.o.m. ge en diss till någon.

 

“Jag älskar att kommunicera med mina lyssnare och jag vet att Naod känner likadant och det finns ingen bättre tid än nu. Jag vill få folk att le och hjälpa de med deras life-problems. Samtidigt som de får lyssna på dunder musik i 45 min så ska vi diskutera olika ämnen från både den kvinnliga och manliga perspektiven. Its gone be lit tune CALL me up”, säger Imenella i ett pressmeddelande.

 

Under livestreamen kommer det även bjudas på fina gästbesök, live-dj och chansen att vinna exklusiv merch.

 

Om själva låten säger Imenella:

 

“’Call me up’ handlar om en relation där tjejen har tröttnat på hennes killes fyllesamtal och skitsnack. Den är inte en sad-song utan mer ’ring inte mig, jag mår bra type of aura.’ Jag brukar dansa till den här låten för den ger mig pepp o energi och det är det jag hoppas lyssnaren ska få med sig efter att ha lyssnat. Byt nummer och säg till din jobbiga partner DON’T call me up!”.

 

Lyssna nedan!

 

 

 

 

Foto: Vera Linn Ekbom

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL