6082b45925dc87017f719632
Imenella släpper lounge-version av “Chagga” och ny cover med Gee Dixon


Som en del av formatet Spotify Singles.

 

 

Idag släpper P3 Guld-nominerade och prisbelönta rapparen Imenella två låtar i formatet Spotify Singles – en ny version på egna låten “Chagga” och en cover på Amr Diabs megahit “Habibi Ya Nour El Ein”. Båda låtarna speglar olika sidor av kärlek.

 

“När jag fick chansen att göra en cover på en valfri låt så valde jag ’Habibi’. Det är en låt jag älskar och jag har gjort den till en person som jag älskar. Den låten förenade oss när vi var yngre trots att den var på ett annat språk. Den är positiv och gör mig glad och jag hoppas att min version också gör folk glada”, säger hon om låten.

 

Med på låten är artisten Ayda som sjunger refrängen samt Stockholms-baserade rapparen Gee Dixon som lägger en vers på Imenellas version av “Ya Nour El Ein” och Masse Salazar har producerat.

 

I februari tog Imenella hem priset för Årets Nykomling på Grammisgalan och i somras kom debut-EP:n “TRO” och med det efterföljde en stor sommarturné runt om i landet. Nyligen fick hon dessutom ta emot Musikförläggarnas stipendium 2019 med motiveringen “till en lysande förebild och en person som suger åt sig perfekta beats och levererar perfekt tajmade texter”.

 

Lyssna på låtarna nedan!

 

 

 

 

Foto: Pontus Hammarström

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL