Imenella och Madi Banja teamar upp på “Trophy” – se videon här!


“…en finstämd duett om den bräckliga och intensiva delen av ett förhållande.”

 

 

Imenellas kraftiga intåg på den svenska hiphopscenen har nog inte undgått någon, i synnerhet då hon i början av året belönades med en Grammis som Årets Nykomling. Efter låtar som “Moves”, “Chagga” och “Fråga om mig” släpper hon nu sin första singel för 2019 tillsammans med Madi Banja, som även han bjuder på sitt första släpp för året. “Trophy” är producerad av Charlie Bernardo och kommer med en musikvideo i regi av Fredrik Egerstrand.

 

“Att jobba med Madi har varit en dröm, mest för att vi gjorde låten på några timmar och allt har varit smooth och genuint från bådas håll. Han är def en vän för livet och jag är glad att vi fått chansen att göra den här feta låten tillsammans och att on top of allt äntligen få jobba med Charlie som lätt är en av mina absolut favoritproducenter i Sverige är bara plus på kanten. Jag känner mig otroligt välsignad och tacksam”, säger Imenella i ett pressmeddelande.

 

“Jag är ett stort fan av Imenella, tycker hon är den mest intressanta artisten just nu. Tjejerna har ingen chans och killarna måste passa sig. Jag kunde inte tänka mig ett bättre samarbete och är jätteglad att vi fick till det”, fyller Madi Banja i.

 

 

Imenella och Madi Banjas samarbete kändes på många sätt oväntat och således svårt att veta vad man skulle förvänta sig av. Resultatet är en intressant mix av två ganska olika artister, men som här smälter samman till en mjuk och formbar enhet. Imenellas röstläge, melodi och balans i sin vers tillsammans med Madi Banjas halvfalsett gör “Trophy” till en finstämd duett om den bräckliga och intensiva delen av ett förhållande.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL