5f2d30fa05d9010e180815f2
Ibbe gästas av Lamix och Jireel på ny singel och video


 

 

För nästan exakt ett år sedan släppte artisten Ibbe sin senaste EP “CH.1”, så att kalla hans nya musik för en comeback kanske inte är helt korrekt, men enligt honom själv är det så han verkar se på det. För att fira detta bjuder han på en kombination i modell större, då både Lamix och Jireel gästa låten. “PLI” är producerad av Picasso on the beat och en musikvideo av Mogz går att se nedan.

 

“Jag kände att jag ville göra något annorlunda. När jag skrev ihop ‘PLI’ med Pablo (Picasso on the beat) en kväll, så kom Lamix och Jireel över, och allt kändes bara självklart”, säger Ibbe om sin nya singel.

 

“Lamix visar upp en mer aggressiv sida som jag aldrig har sett förut, och Jireel ger oss en lite djupare text där han pratar om sin uppväxt – men avslutar med en av de roligaste bars jag har hört på länge.”

 

 

Picasso on the beat fortsätter gå från klarhet till klarhet på denna mäktiga banger som får symbolisera Ibbes efterlängtade återkomst. På “PLI” lockar man fram de bästa av varandra och skapar en härlig energi som smittar av sig. Lamix i stridsmode, Jireel med sin självsäkerhet och Ibbes naturliga klass får verkligen skina mellan varven av roliga referenser och ad-libs. För full njutning, se videon inspelad vid Frickys favoritlift i Hemavan.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL