Se video till första singeln "Foreclosure".

Två av genrens hetaste producenter – Hit-Boy och The Alchemist – släpper i år ett nytt album tillsammans med den förstnämndas pappa, Big Hit. I samband med avslöjandet av “Black & Whites” presenterar duon en kortfilm inspirerad av kultfilmen “Office Space” från 1999.

I en parodi av en klassisk scen från filmen gör trion sällskap när man massakrerar en skrivare och ett par keyboards ute på en gräsmatta.

Trion bjuder redan nu på den första singeln från projektet titulerad “Foreclosure”, där Big Hit rappar över ett dubbelsidigt beat av de båda producenterna. I videon till låten ses Hit rappa ute i skogen, filmad på ett sätt som i sin tur påminner om de många videoupptagningar som tagits som “bevis” på att den kryptozoologiska varelsen Bigfoot existerar.

Det blir inte första gången Hit-Boy och The Alchemist samarbetar, då man så sent som i år släppte den gemensamma EP:n “Theodore & Andre”. Det är heller inte första gången Hit-Boy gör musik med sin far, då man i slutet av förra året släppte det gemensamma albumet “The Truth Is In My Eyes”, som skrev historia som det första projektet som producerats av sonen till artisten bakom albumet.

Kort efter, den första 1 januari 2024, släpptes dessutom albumet “Paisley Dreams” där son och far Hit fick sällskap av The Game.

Nyligen debuterade också producentens 4-åriga son C3 som rappare, med födelsedagslåten “Just Turned 4”. Idag släpps låten officiellt, tillsammans med “Foreclosure”.

I skrivande stund finns inget officiellt releasedatum för “Black & Whites”, men se kortfilmen nedan.

Foto: YouTube