Här är soundtracket till “Top Boy” säsong 3


Serien går nu att streama via Netflix!

 

 

UPDATE 13/9:

 

Soundtracket till “Top Boy” säsong 3 har nu släppts via streamingtjänster, där vi får låtar från UK-rappare som AJ Tracey, Dave och Little Simz tillsammans med internationella akter som Popcaan och Baka Not Nice. Samtidigt kan vi nu bekräfta att det är just Drakes Link Up Tv-freestyle “Behind Barz” som fungerar som bonusspår. Samtidigt går nu “Top Boy” säsong 3, som består av tio avsnitt, att se via Netflix här!

 

Lyssna på soundtracket och se avsnittens titlar nedan.

 

Visa det här inlägget på Instagram

10 episodes, now streaming.

Ett inlägg delat av Top Boy (@topboynetflix)

 

 

 

 

ORIGINALPOST 12/9:

 

Häromdagen stod det klart att ett nytt soundtrack skulle ackompanjera återkomsten av brittiska krimdramat ”Top Boy”, vars tredje säsong släpps på Netflix imorgon. Nu har Drake och resten av gänget delat med sig av låtlistan som bland annat innehåller släppta och osläppta låtar av namn som Giggs, Dave, Little Simz och Drake själv.

 

I låtlistan omnämns Drakes ”Behind Barz” som en bonuslåt, vilket får en att misstänka att det kanske rakt av är hans freestyle på Link Up TV från i fjol (se nedan). Hur som helst får vi en ny musik från en rad spännande artister utöver att den upphaussade serien kommer tillbaka. Imorgon fredag, alltså.

 

 

Se låtlistan nedan och passa även på att lyssna på medverkande Kanos nya album.

 

 

Top-Boy-Tracklist-S

 

 

 

 

Foto: Ashleyverse/@ashleyverse

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL