Guleed presenterar nya albumet “LUCKY 20”


Med gästerna Ozzy, Adam Aden och Aj B.

 

 

Efter en lång väntan är det nu dags för Guleed att släppa den efterlängtade uppföljaren till det Grammisnominerade debutalbumet “50 grader i februari”. Trots ett minst sagt speciellt 2020 som för många har varit tufft, har Malmö-rapparen alltså valt att kalla det “LUCKY 20”.

 

– Jag gör det här året till mitt lyckoår. Där vi kommer från är motgångar inget nytt, vi började på noll. Vi tar oturen och gör den till tur, allt vi har har vi fått kämpa oss till själva. Jag rullar tärningen i år, jag satsar på det jag tror på, säger Guleed i samband med releasen.

 

På albumet gästas han (såklart) av kollegorna Ozzy och Adam Aden samt Aj B. Valet av samarbeten kommenterar han i ett pressmeddelande med orden:

 

– När jag samarbetar med någon finns alltid en connection, en respekt för varandra, musikaliskt och som människor. Det är därför jag oftast håller mig till mina nära, för vi kan pusha varandra kreativt på ett sätt bara går när man verkligen förstår varandra. Många artister tar in mer kända namn bara för att göra siffror. Jag tar inga genvägar, jag skulle aldrig jobba med någon bara för att rida på den personens framgång. När du bygger något från grunden kan ingen ta det ifrån dig. Om det innebär att det tar lite längre tid att nå vissa saker… ingen fara. Vi har tagit trapporna hela våra liv.

 

Lyssna på “LUCKY 20” nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL