Greekazo släpper två nya låtar inför kommande album


 

 

Greekazo hade som bekant ett otroligt 2020, då han följde upp succén med låtar som “HotSpot” och “FÖRSENT” med debutalbumet “GÖR NU, TÄNK SEN” samt en rad samarbeten. Den unga rapparen fick även en egen dokumentär via Dplay, som handlade om hans resa hittills och inte minst den uppmärksammade intervjun med Malou von Sivers.

 

Men nu verkar det i alla fall som att Greekazo är redo att dra upp tempot, då han i början av januari meddelade att ett nytt album var på gång. Inför det får vi nu två nya singlar betitlade “Ingen annan” och “Jag ljög”, som båda släpps idag. Den förstnämnda är producerad av Dat Boi Yony medan den senare har gjorts av Naasty. I en ny intervju med NG.se kommenterar Greekazo arbetet med nya skivan och om han får prestationsångest:

 

– Inte direkt prestationsångest, men jag vill ju släppa bättre musik än vad jag gjort förut. Sen vill jag testa på nya grejer, som att sjunga. Jag har aldrig gjort det förut, men jag vill förnya mig och utvecklas som musiker. Rapgamet utvecklas hela tiden och man måste hänga med. Jag brukar göra låtar som jag och mina vänner gillar, sen om folk inte gillar en av dem kanske de kommer gilla nästa.

 

 

I intervjun kommenterar Greekazo även debatten kring Yasin som blossat upp på senare tid:

 

– Han förtjänar sin nominering. Han släpper bra musik, och vad han gör på fritiden har inget med hans musik att göra. Vem som helst kan bli häktad, och han är inte dömd för något än. Att ta bort hans musik från Spotify och sånt är bara skitsnack.

 

 

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av @greekazo

 

 

Se musikvideon till “Ingen annan” och lyssna på låtarna nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL