grammofonmen-grinda-S
Grammofonen tillbaka med ny singel – lyssna på “Grinda Tills Vi Dör”


 

 

Asim och Ali släppte i våras singlarna “Mord” och “Ert System” med tillhörande videos, varav den sistnämnda fick över 900 gilla-markeringar här på Kingsizemagazine.se. Sedan dess har Ali hunnit medverka som poet i Förenade Förorter, där han tog sig till final men föll på mållinjen till att representera orten i poetry slam-SM efter en stark insats.

 

 

Nu har Asim och Ali gått ihop med sina kompanjoner Bobby Tailor och Blom för ett efterlängtat samarbete och släppt singeln “Grinda Tills Vi Dör”. Låten finns både på Spotify och Soundcloud. Singeln kommer så småningom få en tillhörande video. Samtliga rappare i låten är medlemmar i Grammofonen, hiphopkollektivet med bas i Västerort. Grammofonen-rapparna säger själva:

 

“Detta är vår första låt tillsammans där vi är så pass många ur vårt kollektiv. Det har varit superkul att jobba ihop men även med producenten Jeff Gameboii Roman från It’s Nivy. Vi hoppas på fler samarbeten med både Jeff och med varandra, men kommer även ge utrymme för alla individuella artister att göra solosläpp. Vi tror starkt på vår idé med Grammofonen och tar ett steg i taget – det började med en dröm om att få göra musik, och vi är nu i ett skede där vi hjälper ungdomar i Västerort att spela in musik samtidigt som vi själva har tillgång till en studio och får utöva det vi alltid har drömt om.”

 

 

 

 

Soundcloud: https://soundcloud.com/grammofonen/grammofonen-grinda-tills-vi-dor

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL