Göteborgsrapparen FARBY aktuell med debutalbumet “Allt snurrar” 

 

Den Göteborgsbaserade rapparen, låtskrivaren och artisten FARBY släpper idag sitt debutalbum som fått titeln “ALLT SNURRAR” och som enligt egen utsago kan beskrivas med en enkel mening: “Hur det är att leva med ett sinne som är i konstant rörelse”.

 

– Mitt huvud står aldrig still. Det pryds alltid av idéer, tankar, känslor och intryck. Varje dag, hela tiden, året om. Det är precis detta som jag har valt att försöka förvalta och förmedla genom albumet. När du lyssnar på min musik så vill jag att du ska få lära känna mig. Genuint. Jag vill bjuda in dig att få ta del av mina innersta tankar, mina demoner och alla galna drömmar jag sitter på. Allt som har format mig och gör mig till den jag är, säger artisten i ett mail till Kingsize.

 

Albumet beskrivs som genreöverskridande med primärt melodisk svensk hiphop, men även influenser från trap, pop, soul, drill och andra sound som artisten tycker om och inspireras av. FARBY är låtskrivare till alla låtar på albumet, och har jobbat tätt ihop med sin vän tillika producent Charly som har producerat hela albumet.

 

Lyssna på “ALLT SNURRAR” nedan.

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL