Se dokumentärtrailer och lyssna på nya singeln "Jumpin on a Jet".

UPPDATERAD 9/1:

Det märks att Future är redo att göra 2019 till hans år. Efter att ha släppt ny singel förra veckan droppar han nu ytterligare en singel, ”Jumping on a Jet”, med tillhörande video regisserad av Colin Tilley. I videon ser vi hur Future kapar ett plan och hamnar sedan på en annan planet i vad som känns som en post-apokalyptisk värld. Future bekräftar också, som förutspått, att albumtiteln blir “The WIZRD” och i samband med det släpper han omslagsbilden som kommer att gå i ett lila och orange tema. Albumet delar namn med dokumentärfilmen om Atlanta-rapparen som släpps nu på fredag och även till den får vi en försmak genom nysläppt trailer. Se nedan:

Visa det här inlägget på Instagram

#THEWIZRD 1.18 ?

Ett inlägg delat av Future Hendrix (@future)

—————————————————————————————————————–

ORIGINALARTIKEL 4/1:

Efter att ha inlett det nya året med både singelsläpp och musikvideo till ”Crushed Up” bekräftas det nu att Future kommer ut med nytt album den 18:e januari. Albumet, som ännu inte fått någon officiell titel, blir hans sjunde i ordningen. En ledtråd kan dock vara att en dokumentärfilm med titeln ”The WIZRD” kommer att släppas på Apple Music, producerad av Mass Appeal, veckan innan albumet. Där kommer man få en djupare inblick i artistens kreativa process och liv.

I mars var det tänkt att Atlanta-stjärnan skulle följa med Nicki Minaj på turnéstopp i Globen men nyligen stod det klart att han ersätts av kollegan Juice WRLD, som förra året släppte mixtapet “WRLD On Drugs” tillsammans med just Future. Kanske får vi en ny chans att se Future i Sverige i samband med det nya albumet?

Se musikvideon till “Crushed Up” nedan.