617947648d82550d4e0b7682
FATTA MAN-låten ”Det börjar med mig” ute nu – med Erik Rapp, Zacke, Adam Tensta & Parham


 

 

Idag släpps den redan omtalade låten ”Det börjar med mig (FATTA MAN)” – en låt som är skriven av artisterna Erik Rapp, Adam Tensta, Zacke och Parham och är producerad av Nils Svennem Lundberg och Adam Taal. Låten spelades live redan i lördags när det hölls releasefest för FATTA MAN i Stockholm, då man även premiärvisade dokumentärfilmen om låtens tillkomst. Det blev också panelsamtal med artister, forskare, aktivister och andra med utgångspunkt i frågor som ”Hur kan vi förändra de destruktiva manlighetsnormerna” och ”Hur kan musik och kultur vara drivande i arbetet med att förändra mansnormerna”.

 

 

Lyssna på Erik Rapp, Zacke, Adam Tensta & Parham ”Det börjar med mig”:

 

 

 

Låten kommer släppas på Spotify efter årsskiftet då även en musikvideo kommer släppas. Under våren blir det även en turné över hela landet med bokade datum i Luleå (Klubb Makten 24:e januari) och i Umeå (Umeå Open 28:e mars).

 

Under turnén kommer FATTA MAN arrangera föreläsningar, panelsamtal, filmvisning och inte minst fest och klubb med flera av FATTA MAN-artisterna i respektive stad där man gör nedslag. FATTA MAN är finansierat av Arvsfonden.

 

Mer information om FATTA MAN finns på http://www.fatta.nu

 

 

Foto: Ida Lindgren

 Publicerat:
RedaktionenNULL