5e78b0917f33f434794a1c02
Faraz-TGR-S
Faraz Azar skriver på för Team Galagowear Records


 

 

Faraz från Stockholm började i början av 2014 få lite uppmärksamhet med hjälp av låtar som “Fuckable” och “Jungle Love” vilket senare även ledde till ett samarbete med Alpis på singeln “HatKärlek”.

 

 

Nu står det klart att de båda blir “label-mates” i och med att Faraz nu skrivit på ett artistavtal med Team Galagowear Records. Faraz som från och med nu kommer gå under namnet Faraz Azar släpper singeln “Kom närmare mig” redan den 5:e juni via TGR. Alpis beskriver Faraz med följande ord:

 

“Jag träffade Faraz Seyed Azar första gången för lite mer än ett år sen på en fest någonstans i Söderort. Det slutade med att vi dunkade instrumentaler och stod och freestyleade och bara fuckade ur. Det var första gången jag hörde honom sjunga och rappa. Jag blev så jävla hypead för den här snubben kunde fan göra allt, på flera olika språk också! Jag sa till honom att han kommer bli riktigt stor en vacker dag om han spelar sina kort rätt. Någon vecka senare spelade vi in vår låt “Hatkärlek”. Sen dess har han hängt i studion och spelat in och legat lågt. Nu kan vi gå ut med att han har signat till @teamgalagowear som jag ligger på!!! Och hans låtar är så fucking jävla bra så jag får gåshud!!! Den 5 juni släpper han sin första låt som heter “Kom närmare mig”. Grattis brush nu är det bara full gas!!! Följ honom och se en stjärna blomma ut”

 

 

Faraz Azar på Facebook

 

 

// Dennis HanssonPublicerat:
RedaktionenNULL