som-fan-bizznizz-video-SL
Exklusiv videopremiär – Som Fan “Bizznizz”


Trion uppträder ikväll på Kingsizegalan på Solidaritet Arena – sänds live i TV4 Play!

 

 

Aftonbladet uppmärksammade nyligen Som Fan som “ett av 2014s kommande stora genombrott” och nyfikenheten är på topp inför releasen av deras debutalbum “Sellout” som släpps den 21:a mars. Som Fan består av producenten Ezana Mussie (Ezzo Fresh) samt rapparna Noah Sebnat (Nomaden)och Roine Tälth-Borgstrand (Sexfemman).

 

Nomaden har en gedigen bakgrund som solo-rappare och i diverse konstellationer men är för många känd som en av landets främsta ”battle-rappare” i ligor som ”O-Zone Battles” och ”The Ring Battles” där hans framgångar har genererat över en halv miljon views på YouTube. Även Sexfemman har skapat ett namn för sig själv på den svenska hiphop-scenen genom många år av solo-släpp och uppmärksammande samarbeten med artister som Näääk, Markus Price och Simon Emanuel. Producenten Ezzo Fresh har producerat musik sedan tidig ålder men har på senaste tiden blivit ett efterfrågat namn för remixer åt artister som Gnucci och högaktuelle Jenny Wilson.

 

Debutalbumet “Sellout” gästas av Jaqe, Timbuktu, Simon Emanuel och Silvana Imam och släpps på Sony Music den 21 mars.

 

 

Videon som är inspelad en tidig vårdag i Paris släpps på VEVO/YouTube på fredag men har exklusiv premiär på Kingsize redan idag!

 

Som Fan har även det stora nöjet att framföra singeln på kvällens gala där trion även står nominerade i kategorierna “Årets Grupp”, “Årets Genombrott” och “Årets EP”. Video av Mattias Karlsson.

 

Följ Som Fan på Facebook

 

 

Se videon, Som Fan “Bizznizz”:

 

Som Fan – Bizznizz from jens bengtsson on Vimeo.

 

 

 


 

 Publicerat:
RedaktionenNULL