5f2d30fa05d9010e180815f2
Erik Lundin avslöjar release av nya EP:n “Välkommen Hem” denna vecka – se releasedatum + omslag här!


 

 

För drygt ett år sedan släppte Erik Lundin debut-EP:n “Suedi” som under förra vintern firade stora framgångar med ett stort antal priser och statyetter på flera galor. Med utgångspunkt från sin uppväxt i Stockholms nordvästra förorter har han givit lyssnare berättelser om livet, droger, familj, rasism och utanförskap.

 

 

Idag meddelas att Erik Lundin är tillbaka med nya EP-släppet “Välkommen Hem” som släpps nu på fredag 25:e november. Se skivomslaget ovan!

 

 

 

Den första singeln från projektet, “De Ba Blev Så”, släpptes i oktober med produktion av Mats Norman. Lyssna nedan!

“Året började på topp. Mycket behövde firas. Från ovärderliga priser, till lovord från människor jag ser upp till. Från spelningar som blivit milstolpar i min karriär, till händelser som blivit milstolpar i mitt liv.

Sen kom de dystra beskeden. Dom haglade ner. Många unga själar lämnade oss långt före sin tid. Läskigt nog skrevs den här låten innan allt det inträffade. Som att jag visste. För att jag visste.

Jag vet också, vilket jag har svårt att släppa, att det kunde varit jag. Jag har inte alla svaren. Jag har kanske nästan inga.

Men jag vet att det är sjukt tröttsamt att höra enkelspåriga argument och förklaringar till att det ser ut som det gör, med inställningen: De Ba Blev Så.”

 Publicerat:
RedaktionenNULL