Eminem och Joyner Lucas frågar “What if I was gay?” på nytt samarbete


UPDATE: Lyssna på låten i sin helhet här!

 

 

UPDATE 1/11:

 

Det till en början väldigt oklara samarbetet mellan Joyner Lucas och Eminem har nu släppts i sin helhet på nätet. I fullgod kvalitet kan vi höra rapparna byta rader som är minst sagt intressanta, inte minst då Eminem blivit anklagad hela sin karriär för att vara homofobisk i sina texter. På låten rappar han bland annat “I got mixed feelings like Logic”.

 

Det är fortfarande oklart om samarbetet är från Lucas försenade debutalbum “ADHD”, men nu kan man i alla fall höra låten i sin helhet nedan.

 

 

Joyner Lucas – What If I Was Gay (ft. Eminem) from r/Eminem

 

 

ORIGINALPOST 30/10:

 

Eminem och Joyner Lucas har som bekant en otroligt stor respekt för varandra och tillsammans har de även samarbetat på låten “Lucky You” från Ems senaste album “Kamikaze”. Lucas har tidigare antytt att Slim Shady ska återgälda tjänsten på hans kommande album “ADHD” och nu har en ny snippet från ett nytt samarbete läckt på nätet via Hiphop-n-More.

 

På låten kan man höra rapparna ställa frågan “What if I was gay?”, vilket självklart är tillräckligt för att skapa reaktioner. Under det korta klippet kan vi höra Lucas rappa “What if I told you I was out of place/ Wait, what if I told you I was gay?” och Eminem fylla i med raderna “What if I’m a hypocrite who’s just afraid to face truth?/ Wait, what if I told you I’m gay, too?”.

 

Det är ännu oklart om låten faktiskt är från Joyner Lucas kommande album och om det är något som kommer att släppas över huvud taget. Lyssna nedan!

 

 

 

 

Foto: Imdb

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL