62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Eminem hintar om “Curtain Call 2” – lyssna på “From The D 2 The LBC” med Snoop Dogg


 

 

Under helgen har Eminem inte bara kommenterat upphävandet av aborträtten i USA, utan också hintat om ett nytt album. Det verkar handla om en uppföljare till “Curtain Call: The Hits”, 17 år efter releasen. Detta efter att ha släppt nya singeln “From The D 2 The LBC” med Snoop Dogg, något som också sätter punkt för diskussionen om deras påstådda beef.

 

Det var i fredags som Eminem plötsligt släppte låten och slängde in en “curtaincall2”-hashtag i samband med släppet. Dessutom tror många fans att ett releasedatum har avslöjats i den tillhörande animerade musikvideon som kom kort efter.

 

 

 

 

 

 

På en bildram syns just texten “Curtain Call 2” tillsammans med siffrorna 208 319, vilket ett fan räknat ut kan innebära den 20 augusti 2022.

 

 

 

 

“Curtain Call: The Hits” släpptes 2005 och innehöll flera av rapparens största låtar fram tills dess, tillsammans med ett par nya låtar som “When I’m Gone”, “Shake That” med Nate Dogg och “Fack”. Projektet är ett av Eminems mest framgångsrika, då det räknades in bland de 50 mest sålda albumen 2021 och passerade 10 miljoner sålda enheter i USA tidigare i år – något som belönade honom med sin tredje diamant-certifierade skiva.

 

Med tanke på rapparens extensiva diskografi är ett nytt samlingsalbum sannerligen inget opassande för den snart 50-åriga Slim Shady. Fans har redan börjat spekulera i vilka låtar som skulle kunna hamna på en uppföljare och vilka låtar man helst hade sett inkluderas.

 

Vad tror/tycker ni om listorna nedan?

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: YouTube

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL