617947648d82550d4e0b7682
Drake släpper nya albumet “Certified Lover Boy”


Gästas av Jay-Z, Lil Wayne, Travis Scott, Kid Cudi m.fl.

 

 

Ja, det skulle krävas ett Kanye West-album innan vi till slut fick Drakes efterlängtade album “Certified Lover Boy”. Inatt släpptes skivan som egentligen skulle ha kommit i januari, men som sköts upp på grund av ett skadat ben. När Drake själv avslöjade releasedatumet förra veckan gjorde han det med en bild på flera olika “gravid-emojis” – en bild som uppenbarligen var det officiella omslaget för skivan och som i för sig gör sig passande med den lika taffliga titeln.

 

Men nu är det inte titlar och omslag som ska bedömas utan musiken. Och på förhand ser det såklart mycket lovande ut. Efter ett tämligen underhållande sätt att hinta om gästerna på skivan, med billboards uppsatta i respektive gästs hemstad, visar det sig nu att den som refererades till som “the GOAT” från New York självklart var Jay-Z. “Hometown hero” från Houston var Travis Scott, som bara är ett av de stora namnen som utgör gästlistan. Här hittar vi även mentorn Lil Wayne och vännen Rick Ross, heta rappare som Lil Baby, Lil Durk, Future och Young Thug samt Kid Cudi. Även Three 6 Mafia-ikonen Project Pat, nigerianska artisten Tems och Giveon kan höras på skivan.

 

Utöver musiken blir det intressant att se vad släppet får för effekt på beefen med Kanye West, som blossat upp igen den senaste tiden och ofta involverar albumsläpp och dess releasedatum.

 

Hur som helst, lyssna på “CLB” nedan!

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL