Drake har officiellt släppt singeln ”Search & Rescue”, som han tidigare har teasat på det egna radioprogrammet ”Sound 42″ på SiriusXM.

Under söndagen 2 april spelades en snutt av en ny Drake-låt på ”Sound 42”. Låten fick snabbt uppmärksamhet för sin oväntade sampling. Efter en inledande vers samplar Drake nämligen en bit dialog från säsongsavslutningen av ”Keeping Up With The Kardashians 2021”. I det korta klippet pratar Kim Kardashian med Kris Jenner om hennes beslut att separera från Kanye West.

”I didn’t come this far, just to come this far and not be happy. Remember that”, säger hon.

Samplingen väckte reaktioner bland fans som undrade om det var menat som en diss mot Ye, som Drake tidigare haft beef med. Drakes pappa, Dennis Graham, var dock snabb med att gå ut på Instagram och dementera ryktena.

“Drake is not trolling anyone, it’s just a song. Why try and create a Kanye and Drake beef again?”, skrev han i en kommentar på Instagram.

Den mörka och lågmälda låten är producerad av Philadelphia-bördige BNYX och släpptes via Drakes egen OVO-etikett. Lyssna på ”Search & Rescue” här: