Kendrick Lamar och Drakes rapbeef skapade enorma svallvågor inom musikindustrin förra månaden. Nu har ett dedikerat fan tryckt ett kassettband med låtarna på ett otroligt ambitiöst sätt. Så välgjort att det sålde slut direkt.

En användare på X, @3ternalsirenity, delade en bild på kassetten häromdagen där en prislapp på $19.99 syns på omslaget. En hemsida vid namn Tape Head City uppmärksammades också lite senare, där kassetten går att köpa för 169 kr (exklusive frakt). Dock inte just nu, då den av allt att döma sålde slut direkt.

A chronological compilation of songs from the recent beef between Drake and Kendrick Lamar. Featuring ‘Not Like Us’, ‘Push Ups’, ‘Meet The Grahams’, ‘Family Matters’ and more”, går att läsa i beskrivningen.

I det senaste numret av Kingsize Magazine går att läsa en sammanfattande text om beefens ursprung och resultat, tillsammans med en timeline över viktiga händelser.

“Det finns egentligen inte mycket som skiljer den här beefen från en underhållande Netflix-serie. Och det är väl just det som gjort den så kommersiellt gångbar, utöver rapparnas status. Men där faller den också till korta i min bok. För det som gjorde Pusha T:s ”The Story of Adidon” ikonisk var just att Adonis faktiskt existerade. Det som gör ”Hit Em’ Up” till en av världens mäktigaste dissar är öppningsraden som, lite beroende på vem man tror på, med största sannolikhet är sann. Men sanningshalt är sannerligen inget mått i världen av idag. Världen efter Donald Trump, Meta-algoritmer och kurerade flöden”, går bland annat att läsa.