62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Daniel Adams-Ray släpper konsertdatum, album och ny singel med Erik Lundin 

 

Daniel Adams-Ray inledde 2020 med att återvända till att sjunga på svenska med singeln ”Förlorad Halleluja”. Sedan dess har han släppt singlar som ”Avundsjuk på regnet” och nu senast ”Hela dagen är inte natt”. I höstas var tanken att han skulle fira sina första tio år som soloartist med en stor turné och album. Något som vi istället får nu, i något mindre skala.

 

Rapparen och sångaren är enligt ett pressmeddelande redo med albumet ”Döda hjärtan kan slå igen” som släpps i maj och rör sig i gränslandet mellan hiphop och svensk visa. Sista smakprovet från albumet är ”Tunna kläder” tillsammans med Erik Lundin, som framfördes i Musikhjälpen redan i december 2020.

 

– Känner man till Daniels historia, vet man varför det inte finns någon mer passande att göra ‘Tunna kläder’ med. Hans rad “tog oss över berg ändå, med våra alldeles för tunna kläder på”, träffar mig rakt i själen eftersom jag tidigt valde att bita ihop istället för att bryta ihop. Så låten känns som ett segerfirande för alla som kan relatera till resan, säger Erik Lundin.

 

Den 1 och 2 september kommer Daniel Adams-Ray även göra två exklusiva spelningar på Fåfängan i Stockholm. Biljetterna släpps på torsdag 25 mars klockan 10.00 och säljs via Tickster. Inledningsvis kommer det bara att släppas 300 biljetter till respektive spelning.

 

Lyssna på senaste singeln “Hela dagen är inte natt” nedan och invänta Erik Lundin-samarbetet som alltså kommer på fredag.

 

 

 

 

 

 

Foto: Dennis Wernersson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL