I samarbete med Shenzi Beats.

I år har det gått tio år sedan Dani M debuterade med sin första officiella singel “Motstånd”. Singeln följdes kort efter upp av EP:n “En sån som mej”, men redan innan hade han hörts på låtar med Kartellen och Labyrint. Han har sedan dess släppt mängder av singlar och album som “Min grind” och “Hela livet” samt trilogin “Pusher” tillsammans med Simon Superti.

10-årsjubileumet firas med det nya projektet “Amo”, som skapats tillsammans med producenten Shenzi Beats. Här får vi utöver tidigare släppta singlarna “Amo”, “Pretty Money” och “BRODIE” även sex nya låtar. I ett inlägg skriver rapparen/sångaren:

“I år firar jag 10 år sen jag släppte min första officiella singel. Det har hänt mycket under dom åren både i mitt liv men oxå inom svensk musik.

I början på förra året började jag jobba med @shenzibeats och vi har med tiden förutom blivit bra vänner även hittat ett sätt att jobba där det kommer feta låtar nästan varje gång vi går in i studion.

Tack till Sony Music & GMG samt alla runtom som får saker att hända. Tack till alla som lyssnat genom åren, hoppas att min musik fortsätter att inspirera.”

Lyssna nedan!

Foto: Labance Media