6082b45925dc87017f719632
Clint Hoffa & Lycouz aktuella med albumet “Shockwaves (A 20/20 Vision)”


 

 

Clint Hoffa och Lycouz, med basen i skånska Lund, är aktuella med nya albumet “Shockwaves (A 20/20 Vision)”.  Skivan beskrivs av duon som “Klassisk 90-tals boombap i en ny form med mycket energi med lite soul blandat här och där.” Bland gästerna återfinns Sicknature (Snowgoons), Kaz Money (The Recipe), Chukk Rukkuz ( Muddy Fatique), Dirty D & Maqs. Med produktioner från bland annat Don Carlsson, Black Diamond Music och Eddi Narin. I ett utskick berättar även duon om soundet på albumet:

 

– Det är en soulig, boombap hip-hop-skiva där vi har nyttjat dagens tekniska möjligheter med 90-talets sound och sen bjudit in gäster som vi tror skulle passa vad vi var ute efter. Bland annat har vi Sicknature från Snowgoons vilket vi känner oss stolta över att han ville ställa upp med tanke på vilken ställning han har på undergroundscenen världen över. Kaz Money från Dubai som i dag bor i Eslöv av någon outgrundlig anledning (träffade kärleken). Sen har vi en massa andra spännande artister som bidrar med mycket till att göra detta till vår bästa platta hittills.

 

Albumets cover beskrivs vidare av Lycouz:

 

– Det är Clint Hoffa som ligger bakom iden och layouten. Han inspirerades av gamla filmaffischer och också sin kärlek till tv-spelet GTA som han brukade spela med barndomskompisen Jens ”provocerande ungjävel!” Nilsson, en artist före sin tid som la av efter ett par låtar. Hip hopens Jakob Hellman.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL