62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Cherrie tillbaka med ny singel: “Hela sommaren ska jag släppa bangers”


Just nu aktuell med turnén “LEVER & LER SUMMER TOUR”.

 

 

Förra sommaren släppte Cherrie albumet “Naag Nool” och prydde i samband med skivan och en då kommande medverkan i “Så mycket bättre”, omslaget för Kingsize Magazine #3 2021. Nu är den multifacetterade R&B-stjärnan tillbaka för att förgylla ännu en sommar. Idag släpper Cherrie sin första låt sedan Alla hjärtans dag-släppet “La La La” i februari. “MER” beskrivs som en sommarhit med ett festligt sound – perfekt för klubben.

 

– Jag tänkte att hela sommaren ska jag släppa bangers som är strictly för tjejerna. “MER” är en hypea dig och dina systrar type of låt, berättar Cherrie.

 

“MER” är en singel där R&B möter inspiration från den franska musikscenen. Bakom produktionen står KJ, Franky och 2kForeign. På singeln lyfter Cherrie känslan av att aldrig nöja sig, utan istället våga sträva efter mer.

 

– Du kan göra exakt vad du vill som kvinna. Du får peppa dig själv och skryta, för du förtjänar det. Det är det jag vill förmedla, säger Cherrie om låten.

 

Som insinuerat av Cherrie själv så väntas mycket ny musik komma från henne under sommaren och framöver. Just nu är hon dessutom ute på sin “LEVER & LER SUMMER TOUR” med stopp i bland annat London, Stockholm, Göteborg och Malmö. Se datum och städer samt biljettinfo här!

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL